Møt kompavdelingen!

De som holder det stødig i studio er Marius Sagstuen og Bjørnar Bjørnstad. I tillegg til å spille råbra og se tøffe ut, er de også innmari ålreite personer som det er veldig trivelig å være med!

SONY DSC

På trommer har vi Marius Sagstuen – en multimusiker fra Gjøvik med rå sangstemme og en låtskrivingspenn som funker fett. Marius jobber med eget soloprosjekt, i tillegg til å spille i bandet Fathers Finest, som i 2013 vant Bandwagon med denne låta her som Marius har snekra!

SONY DSC

På ultrastødig bassing (el-bass OG synthbass!) har vi Bjørnar Bjørnstad. Fra Hedalen i Valdres gikk turen via musikklinja på Gjøvik til musikkstudier i Kristiansand, hvor han er involvert i mange prosjekter. I tillegg til å spille med blant annet Tommy Marman spiller han i det energiske, fengende countryrock-bandet Brontupisto.
Sjekk ut EPen til Brontupisto her!

SONY DSC

Hipp hurra for at Bjørnar og Marius er med!

SONY DSC

%d bloggers like this: