Trio tour

Endelig tid for konserter! I februar og mars skal Astrid, Kristofer og Marius spille fem triokonserter i Mandal, Grimstad, Ås, Biri og Gjøvik. Lørdag 20. februar blir det konsert både i Buen Kulturhus i Mandal (gratis!), og på Apotekergaarden i Grimstad. 10.-12. mars er det Østlandet som står for tur, med konserter på Ås stasjon, Stabburskafeen på Sigstad og Kaffka på Gjøvik.

Hjertelig velkommen på en eller fem konserter den neste måneden!

———————————-

Finally -tour time! In february and March, Astrid, Kristofer and Marius will do five trio gigs in Mandal, Grimstad, Ås, Biri and Gjøvik. On February 20th, the trio will play concerts at both Buen Kulturhus in Mandal (free entrance!), and at Apotekergaarden in Grimstad. In March they will go to the east part of our beautiful country and play at Ås Stasjon, Stabburskafeen at Sigstad in Biri, and Kaffka in Gjøvik.

Welcome to a concert or five the next month!

%d bloggers like this: