Live sommer 2017

Denne sommeren har Astrid spilt konserter både med og uten band! Sommeren startet med at hele bandet spilte på festivalen Spekter på Kalvøya i strålende solskinn. Bandet var for anledningen utvidet med Ingunn Ekern på kor og Nora Madelaine Aanonsen på fiolin. Så spilte bandet en halvakustisk sommerkonsert på Kilden i Kristiansand. Videre ble det flere band-løse konserter på Astrid, blant annet under Sommeråpen kirke i Biri kirke, hvor Astrid hadde konsert sammen med sin søster Ingunn. Astrid og Ingunn spilte også på Toner fra tunet senere på sommeren. Astrid spilte også helt solo på den nyoppstartede festivalen “Tor Løvstad med venner” på Biristrand. I tillegg til alle små og store popkonserter var Astrid også med på Salmekonsert i Lunner kirke sammen med pianist og arrangør Kristian Andresen og saksofonist Michael Bloch. En fin og variert konsertsommer!

Her er et lite bildedryss fra de forskjellige konsertene:

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: