Writing in Berlin

Denne sommeren var jeg så heldig å få reise til Berlin sammen med min søster Ingunn for å skrive ny musikk. Vi bodde en uke i NOPA sin leilighet i distriktet Charlottenburg, og hadde med oss flere låter i kofferten hjem. Det var en flott tur til en kul by i supert selskap! Nå gleder jeg meg til å ta med de nye låtene på bandøving og å etterhvert vise de til alle som vil høre!
– Astrid


This summer I was so lucky as to travel to Berlin with my sister Ingunn to write new music. We stayed for one week in NOPA’s apartment in the Charlottenburg district, and brought several songs in our suitcases back home. A great trip to a cool city in very good company! Now I´m looking forward to bring the new songs to band practice, and eventually showing them to everyone who wants to hear!
– Astrid

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: