Julebrus på Honne!

Velkommen på juleshowet Julebrus 29.11-2.12!

Julebrus er et nytt show på Biri med musikk, humor og berusende stemning! Medvirkende er Hege Øversveen, Astrid Ekern, Sissel Morken Gullord og Marianne Steinsrud. Julebrus spilles på Honne Hotell og Konferansesenter 29. november – 2. desember 2018.

Bestill en helaften med deilig julebuffet, juleshowet Julebrus og dans akkompagnert av Frank´NStein! Uansett om det er julebord med jobben, en morsom kveld med vennegjengen, juledate med din kjære eller bare en kveld for deg selv med god mat og god musikk du er ute etter, kan du trygt legge kvelden til Honne. Vi lover god musikk og god julestemning! Gå til www.honne.no/julebord for bestilling.

Har du ikke mulighet til å legge hele kvelden til Honne, men du rekker Julebrus​ kl. 21.00? Våre showbilletter er i salg fra mandag 5. november! Både showpakker med mat og showbilletter selges via honne.no.

Fotos_Julebrus_collage copy

 

Foto: Anna Rogneby

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: